beurer pureo ionic

De Pureo Ionic gezichtverjonger van Beurer is een 4-in-1-apparaat om de vitaliteit van uw huid te verbeteren en deze weer een glanzende tint te geven. Met dit apparaat kunt u uw huid reinigen en voeden. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en uw huid krijgt weer glans.

Dankzij de ionische technologie zorgt dit apparaat ervoor dat uw huid wordt gereinigd en dat het vochtgehalte op een natuurlijke manier wordt verbeterd.

In combinatie met de Brigitte Kettner 7-crème heeft de Pureo Ionic een zeer positieve invloed om deze cosmetische behandeling. De anti-aging crèmes worden diep in de huid gemasseerd en hebben dus een sterkere werking. De huid wordt grondig gevoed en wordt weer net zo zacht als een babyhuid.

Met behulp van de warmtefunctie kunt u met de Pureo Ionic uw bloedsomloop stimuleren. De huid ontspant zich, het gezicht ziet er gladder uit en vermoeide trekken verdwijnen.

Als laatste etappe van de behandeling moet u de huid sterk afkoelen. Met de ijsfunctie van de Pureo Ionicvan Beurer trekken de poriën van de huid dicht en zijn niet gevoelig meer voor aantasting van buitenaf, zoals luchtvervuiling. De huid van uw gezicht wordt veerkrachtiger en steviger.

Werkt op netspanning – Wordt geleverd met Brigitte Kettner 7 producten.

Instellingen, regeling & indicatoren
Type beeldscherm LCD-scherm
Afmetingen & gewicht
Breedte 18 cm
Hoogte 6 cm
Diepte 5.3 cm